• Personenwagens
 • Bestelwagens

Kwaliteit in uw voertuig.

Originele Onderdelen & Accessoires.

 •  

Originele Onderdelen & Accessoires.

 

Mercedes-Benz Originele Onderdelen.

Topkwaliteit waar u én uw klanten van genieten.

Mercedes-Benz originele onderdelen worden geproduceerd met de meest kwalitatieve materialen, voor uitstekende performance en een lange levensduur. Dankzij hun perfecte pasvorm kunnen ze bovendien snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Zo helpt u uw klanten sneller weer op weg en bespaart u kostbare tijd in de werkplaats. Alle onderdelen worden geleverd met twee jaar garantie.

PARTSpro.

Alle vestigingen binnen Mercedes-Benz Retail Belgium zijn PARTSpro gecertifieerd.

Voor alle professionele klanten is er het unieke PARTSpro-programma. Daarmee kan u uw klanten de kwaliteit van originele onderdelen aanbieden. Tegelijk geniet u zelf ook van een hele resem aantrekkelijke voordelen die u helpen om uw concurrenten voor te blijven. 

13 redenen om in het unieke PARTSpro-programma te stappen

 1. Persoonlijk advies
 2. Uitstekende prijs-prestatieverhouding
 3. Uitgebreid productaanbod 
 4. Garantie
 5. Speciaal werkplaatstarief
 6. Getrouwheidsbonus
 7. Online bestellen 
 8. Gratis bezorgdienst*
 9. Snelle afhaalmogelijkheden
 10. Onderdeelretournering
 11. Technische ondersteuning
 12. Altijd beschikbaar
 13. Recycling


Raadpleeg https://b2bconnect.daimler.com/NL voor alle technische informatie en het digitale onderhoudsboekje.


*Contacteer één van onze medewerkers of uw Key Account Manager voor meer informatie over de voorwaarden. 

Mercedes-Benz Webparts.

Het online bestelsysteem voor onderdelen.

Mercedes-Benz WebParts is onze speciaal op u afgestemde online besteldienst. Door aan te sluiten bij Mercedes-Benz WebParts heeft u als bedrijfsklant de mogelijkheid om Mercedes-Benz originele onderdelen makkelijk en snel op te zoeken en 24/24 uur, 365 dagen per jaar rechtstreeks bij ons te bestellen.

Ongeacht of u nieuwe onderdelen of ruildelen nodig hebt: via WebParts kan u uw order plaatsen op het moment dat u er tijd voor hebt, vanuit uw eigen werkplaats.
Bovendien hebt u bij WebParts toegang tot de elektronische onderdelencatalogus (EPC) van Mercedes-Benz. U bespaart tijd en kunt zonder omwegen dié onderdelen bestellen die u nodig hebt. En: onze kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn snel en betrouwbaar leverbaar - over het algemeen de volgende werkdag al.

Login voor geregistreerde klanten.

Wanneer u reeds als klant bent geregistreerd, kan u onmiddellijk na login op uw persoonlijke Mercedes-Benz WebParts startpagina terecht om online uw bestelling te plaatsen.

Mercedes-Benz Originele Accessoires.

Meer ruimte, meer stijl.

Uw Mercedes-Benz is meer dan gewoon een wagen. Het is uw visitekaartje, uw reisgenoot en uw zakenpartner. Reis daarom in stijl met de Mercedes-Benz accessoires. Met de elegante basisdrager gemonteerd aan uw hoofdsteun voorziet u uw wagen van nog meer gemak, op welke manier u ook wilt.

En met de Mercedes-Benz transportoplossingen kunt u comfortabel en eenvoudig uw fiets, ski's of vakantiespullen meenemen.

 

Waar bent u naar op zoek?